I love producing on my own - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Dec 30, 2013

I love producing on my own

Assalamualaikum.
Hai! Ini first entri untuk midterm break for this final sem.

Lama dah sebenarnya nak story. But macam biasa. It take time. Loooongg time. Heehe


:D

Again and again. Perasaan malas ni masih menguasai diri. So, tak berapa nak rajin sangat update story tu. Aku share gambar je la ya..


Nak cerita nya kat sini. Satu perkara yang dah jadi habit aku is aku suka buat sesuatu benda tu guna hasil tangan aku sendiri. Cantik or tak, kadang-kadang sampai bergaduh semata nak aku hasilkan barang yang aku nak buat. Sometimes mak aku cakap aku ni degil taknak dengar orang cakap.

Corrections... In some situation saja okay.


Kalau ia melibatkan orang lain, aku seorang yang sangat demokrasi. Noted! Kalau melibatkan hak dan pendirian aku, mungkin baru masa tu semua akan kenal aku degil tak degil. Perhaps tak degil sangat kott, propaa je mak aku tu kott. Ihihiiii :D


Now, mempersembahkan ....


BEFORE


LACE


AFTER

Done! Boleh dipakai dah. Yeay!

1 comment:

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,