Rezeki Bulan Kelahiran - Manisnya Oktober - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Nov 10, 2013

Rezeki Bulan Kelahiran - Manisnya Oktober

Assalamualaikum .

Hai Hai dan Hai!

Ceewah! Tajuk entri je dah macam maniskan kurma itu? Haha

Kalau buat entri bergambar saja rasanya faham tak? Ala-ala bahasa isyarat gitew. HEEE
Okay okay, STILL. Aku akan buat karangan SPM untuk entri ni macam biasa. Kekkekeee

Last month aku dah start cuti sem and masih lagi cuti di bulan november ini. Motifnya nak cakap yang last month sebenarnya besday empunya blog ni. Kuikuiikui

Dan aku merajinkan diri dan tangan ni untuk join GA. Sebab seriously dah lama tak blogwalking kat blog member-member lama and tak kenal blogger baru. *belagak senior walhal..

And alhamdulillah. Berkat kesabaran yang aku ada, aku tunggu dan tunggu dan tunggu. Finally, lepas satu satu GA yang aku join tak lepas, alhamdulillah terubat segalanya dengan kemenangan untuk 1st GA MISS FLUFFY !




Bukan calang-calang hadiahnya tau.  Set minyak wangi okay. Aku ado, kau ado? HAHAA
Err, kenapa link blog lain? Upss, okay. Itu blog lagi satu. And both still active okay.




Sekali dapat perfume. SCARF PERFUME okay. Wahh! Bertuahnya aku join GA ni..

Even mini pack je nama dia. Okay, first impression aku. Not bad. Kalau nak dibandingkan dengan harganya. Boleh tahan. Perfume aku pun takat RM10 sebulan. Tu pun kadang-kadang RM10 tu bertahan sampai dua bulan. Sebab aku fikir perfume je pun, tak payahlah mahal-mahal. HAHAA

Tapi lepas dapat perfume yang Miss Fluffy kasi ni. Happy terkinja-kinja. HAHA Rezeki aku kali ni.

Dalam Mini Pack SCARF PERFUME ni ada 5 jenis wangian yang berlainan. Mula-mula bau tu, agak ada persamaan. Tapi, bila dua kali bau tu. Ada bezanya. Aku suka wangian warna biru, hijau and kuning. Kuning ke oren tu ek?

: )

BIRU = Aku dapat rasakan kesegaran dalam wangian tu. Sesuai dengan nama dia FRESH & LIGHT.
Yang ni aku kasi mak aku. HEE. Berkongsi rasa, apa salahnya.

HIJAU = NATURE & OUTDOOR. Yang ni aku suka sebab bila bau, aku rasa macam selesa and masuk dengan mood. Tenang je. NATURE kan?

KUNING = Bila bau jenis ni aku rasa confident. Seriously. Nama pun SMART & CASUAL kan.
So, aku kasi bapak aku yang ni.



Yang lagi dua. Aku simpan. Kau nak ke? Nak try? Mini pack pun okay what. KLIK SINI. Menjamin kepuasan walaupun Mini Pack. Baru calit sikit, bau dia tahan lama. Dari pagi aku pakai, malam ada bau dia sikit-sikit walaupun dah berpeluh. Sebulan aku rasa mungkin boleh sampai kot sebab dia bukan version spray-spray ni.

So, lepas ni kena tukar perfume lah kan rasanya. HEHEE. Bajet lari ke perfume la pulak lepas ni. Aigoo! HAHAA



Apa tunggu lagi. Moh le kita..

Jangan lupa klik ya :

SINI  |  SINI


Assalamualaikum dan Wallahua'alam semua.

1 comment:

  1. wahhh siap ada review Scarf Perfume lg..hehe TQ so much dear!!

    saper nak try Scarf perfume boleh contact saya hokeyy..opss ter'promote' kat sini plak..hihi :P

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,