Got New JOB. Blog-Related =D - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Nov 30, 2013

Got New JOB. Blog-Related =D

Assalamualaikum.

Cuti semester haritu memang rajin sangatlah kan aku nak kena online. Sebab cuti sebulan haritu memang sangat rajin lah aku kan nak kerja kat luar. Bukan taknak, tapi seriously siapa nak terima? Kan?

Kebetulan that time kawan aku minta tolong buatkan cikgu sekolah kami buat blog. At first, aku ingat buat dari 0. Rupanya dah ada blog, tinggal nak improve it. Cantikkan, Design blog tu kasi kreatif sikit.


Honestly, aku bukan kreatif pun. HAHA. Suka ART memang suka. Tapi, iyalah. Taste orang kan lain-lain.




Lastly, dia kasi aku job tolong buat apa-apa yang patut kat blog cikgu tu. Then, alhamdulillah. Dalam 4 jam siap dah. Aku kalau suruh buat pasal blog-blog ni, aku sanggup setelkan blog dulu baru makan. Tak tahulah, mungkin dah terbiasa kot kan.


Haaa, ini sajelah yang aku mampu buat untuk tolong cikgu kawan aku tu.


 TADAAAAA !!! 




BEFORE




AFTER


Tak jelas, klik GAMBAR or KLIK SINI

Ini blog pasal jual produk yang relate dengan supplementary gitu lah. Ada yang jenis serbuk, pil dan lain-lain. Untuk maklumat lanjut VITALICIOUS. Aku try search testimoni pasal produk ni sebelum buatkan blog ni. Konon-konon macam aku la agen dia walhal bukan pun.

Based on the testimony, produk ni boleh dikatakan sangat berkesan. Ada produk tertentu yang khas untuk warga emas, spesifik untuk kanak-kanak. Ibu mengandung pun ada. Produk ni international.



Yang taktahu pasal produk ni tak tengok tak alert berita semasa kot.
*cakap orang, aku pun sama




BAHAYA! Selamatkan orang yang korang sayang. KLIK SINI untuk mengetahui perkara sebenarnya.

Assalamualaikum dan Wallahua'alam.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,