, , , , , ,

You're Part Of My Life

October 03, 2013

Assalamualaikum. Haii!
Tengah buat apa you guys tuu.... *krikk krikk*

uhuk -_-'

Best bebel sorang-sorang ni sebenarnya tau. Mencabar kredibiliti dan wibawa.
Nak tahu rasanya, try sendiri .. >_<

Ingat tak that day dah janji nak cerita kat uolss pasal orang yang aku rindu. Meh KAT SINI, tengok sikit.
Sikit jeer.. Haa, dia lah yang aku rindu since masuk UiTM Machang ni. Ambuiii, ikin gatal.
Memang! :P

Dah janji Dah janji Dah janji kan hari tu. Hari ni kita bayar cash, haritu hutang.
Kira no more creditors lah ni ya. hemohemo.
Ni lah family aku yang lain kat sini. Ramai kan?


Yeay! Tepat sekali. Kita ramai abangs, kakaks and also adikss. Kita? Okay, kita ADIK sebenarnya.
*tiup-tiup tudung

Biarlah nak-nak habis sem ni kita share-share semua. Maybe lepas grad sem depan-depan kita dah tak jumpa. Yang jumpa tu jumpa lah. Yang tak tu, sedih lah jugak kan. Once kita dah kenal rasa macam kita perlu kenal sampai bila-bila. Bila kenal, kita kawan, gelak sesama, merajuk sesama, say hai bila jumpa, senyum bila terserempak tepi jalan, tepi longkang ke, dalam longkang mungkin. ihikk. Kita selevel walaupun tak bercakap tapi kita senyum-senyum (kan ke kita ni bisu orangnya- hanya berbicara melalui hati. Puiiii!) kita berbalas hadiah, malu-malu kita bersama, kau aku bergaduh, tapi last-last kita baik semula.

Nampak tak ikatan family kami tu. Exactly, mungkin luarannya kita nampak janggal. Tapi sebenarnya kita terikat dengan satu hubungan family yang terjalin pada awalnya kita bertentang mata. Nanti kau kawen, jemput tau. Nanti aku kawin pulak errrr, bilakah? Nak jemput keee? HEEE

Sesebuah ikatan perhubungan itu bukan hanya termeterai dengan bicara semata. Ia mampu terjalin hanya dari bicara mata waima tak terungkap dari ungkapan bibir. Kata pujangga : DARI MATA TURUN KE HATI.. Cewahhh, macam good-good je dia ni  ^_^.

Biarlah!

-_-

Yeay, ni lah orang yang bakal kita rindu nanti. Macam tak percaya aku dah study kat Machang ni almost 2 years and plus. Teringat dulu masa mula-mula dapat offer sini. Sentapp kemainn.. Tapi, pejam celik pejam celik (Alhamdulillah celik lagi) tinggal satu sem lagi untuk dihabiskan. InshaALLAH. Doakan akak ye dik *hoping.


Di sini kehidupan aku bermula semula. Di sini aku kenal ramai makhluk yang bermacam ragam. HAHAA, okay-okay. Manusia. Bila dah habis diploma nanti, confirm sejuta satu kali confirm, mesti aku rindu dengan manusia kat sini. Experience kat sini. Cinta kat sini. uhukk. Lecturer kat sini. Nasi kerabu kat sini. Char Kuey Teow En. Azmi kat sini. Tomyam dining tak rindu kot. Rindu naik tangga Batu Caves feberet aku tu.


4 sem okay aku setia dengan tangga tu, don't look me with one eye huh. wekk :p


Nampak tak rindu tu. Ni belum pun grad lagi ni. PUWAHAAAHA

^_^

MUTAC
UITM MACHANG, KELANTAN
(MAKE IT BALANCE)
I'LL MISS YOU AFTER NEXT 6 MONTHS OKAY
I PROMISE YOUUUUUU  ^o^


Kau rasa perlu tak aku mention sensorang. Okay okay.
Aku tau kau nak test aku ingat nama dendorang ke tak en en en..

For your information, family kita ada twins tau. Haa, cecariii .. Kalau jumpa, haaa pilih lah nak akak ke adek. WAHAHAA. kita kasik free je. *wink!

Semua kacak bergaya comel lote ayu cun melecun kan. Kitorang siapa yang tak bergaya semua kena rijek. Kira yang terpilih je ni.. *wahwah. belagakkk. AHAHAHAAA

Okay. Dah macam gambar kelas kan. Selalu gambar kelas ada nama kat bawah tu kan. This time takde pulak kan. Haisss, sape tah photographernye. ihikkss. *kak yaa! solli. *hantuk-hantuk pale. awuwuuuu


Tak payah mensyen lah. Nanti dendorang belagak pulak kita mensyen nama dia. Kalau nak kenal mereka siapa. PICIT SINI. Kita kenalkan kat awak eh. Itu saja coretan saya malam ni. Papaii !

MELODY : Huarghhh ! Masa untuk study. Another two papers. Anddddd BALIKKKKK!! Kita rindu MIMAD kita kat rumah. *mata ke atas. BERANGANN memang best! yeay!

Assalamualaikum semua and Wallahua'alam. Good Luck for uolss yang masih berada di kampus untuk berjuang demi masa depan yang cerah. *skema tak. ihikkss

You Might Also Like

1 comments

  1. wah best ni bila kenang balik kenangan ni.. heee :) Okay, boleh je akak eza ajar :) hee. nak through mana eh, blog or facebook?

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

TOP COMMENTATORS ♥

Broaden News





Blog Archive