Malap Mata Aku - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Sep 23, 2013

Malap Mata Aku

Assalamualaikum .


Niat hati that day nak menderma.
Tapi entah macamana lepas menderma petang tu tiba-tiba lost balance.
First time seumur hidup aku rasa macamana rasanya pitam tu.
Pengsan pun belum pernah rasa.

Actually selama ini tak ada lah pulak nak pitam-pitam.
Entah macamana haritu nak test nya, hari tu nak jumpa ramai orangnya.
Nak pitam pun haritu jugak. Ehhee

Lepas jumpa Amir, aku pergilah menderma untuk kali yang ke __.
Then masa jumpa Kak Fatty lah dah rasa peningnya.
Sampai depan HEP dah rasa betul-betul nak muntah.


At first ingat nak terus ke PI,
then decide ke tempat derma darah tadi semula.
Rehat dulu before pergi solat walhal dah jam 3. Tapi tak larat punya pasal.

Rebah pulak depan tangga ke Blok A. Nasib baik bukan rebah atas tangga.
Kalau tak, speechless!

Tapi, alhamdulillah Madam Rozana consider jugaklah
sebab aku tak datang test petang tu..
Sayang Madam lebih!

That's all. Assalamualaikum.
Melody : Sebelum menderma, pastikan makan secukupnya dan mendapat tidur yang berkualiti okay.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,