Alhamdulillah, We've Complete It Successfully ! - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Sep 21, 2013

Alhamdulillah, We've Complete It Successfully !

Assalamualaikum.

Hai Girls! These days quite busy u know. Sampaikan tak sempat nak makan along a day.
Haha. Motifnya kat sini nak ceritanya yang kami dah selesaikan
our duty to this subject. What subject? BEL313.

Exactly. This is our final sem for taking this BEL subject. Untuk pengetahuan semua,
hanya course AC110 sahaja yang ambil this subject till part 5.
Other course sampai part 3, if i'm not mistaken laaah :D

Then, group project terakhir kami untuk subject ni is FORUM.
Here we go, our topic is ....
MALAYSIAN GOVERNMENT SHOULD INCREASE THE MINIMUM WAGES.
This is because currently employees only get minimum wages amounted
RM900 in Peninsular and RM800 in Sabah & Sarawak. Quite small amount right..
Tapi, tak apa.. Our government surely know what is the best for our nation.

We're doing with our best.
Mencuba lebih baik dari tak buat apa-apa bukan?
Walaupun aku akui yang BI aku fuhhh..
Bagai telur separuh masak sedang menanti untuk dilahap lagaknya.
Aku tahu kekurangan aku, Aku sedar kelemahan aku.
So, nak tak nak.. Just go through.

As my mom said "That's what you choose from beginning. Don't look back."
woaaa, speaking very well. Ofkos, mak sapee? *bangga


Kami berada di pihak PROS. Suppose kami pakai baju HIJAU kan.
HIJAU tanda SETUJU --> Green Light kannn :p

A little bit sentap. 4 out of 5 yang dah lama tak tegur aku tiba-tiba terjumpa.
Semua cakap "Eh, ikin.. U look chubby lah."
ohowowoo.. Selalu orang cakap diri sendiri nampak gemok.
Laa ni, orang cakap kita gemok, terasaa.. kahkahkahh
Bila tengok gambar balik. Eh iyaaalah..

Aku dah GEMOKKK! Hakss
Biarlah, orang kata GEMOOK is SEXY! ahahakks


Tak pasti sem ni result macamana. Quite lost lah this sem mungkin sebab
banyak sangat berangan kawen anak raja kan. wahahaa!

MELODY : Okay lah. Bai, nak berangan kawen putra katak pulak. Bai! Assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,