Pesta Bowling Together @ CURVE - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Feb 14, 2013

Pesta Bowling Together @ CURVE

Assalamualaikum ..
And this time tak perlulah kott repeat the same word 'lama tak update lama tak update' .
Bukan kau bosan, aku yang penat .

This time aku dah rindu nak tulis macam yang bermacam macam pasal BFF aku. serius tersangatlah rindu tak tipu tak tipu .

Ini kawan baik aku. Tapi sebenarnya ada lagi sorang, dia sesat. eh tak tak. Dia ada class on that day and on that time. Sedih tu hmm.. idok sangatlah . Sebab sebenarnya terkilan je tak dapat jumpa dia. sobss.. Dah lah aku ni payah noo nak keluar, ada saja aral yang mengganggu. *kenapa aral? *sebab aral melintang.


Ini kawan aku . Bestpreng aku dalam NurPlatinum. Why NurPlatinum? This is our identity .. *senyum tak perlu kata apa-apa .

Semalam lama tau aku tunggu . Janji pukul 10 pagi. Okay, aku pun dengan semangat berkobar nya lah siap siap, berdandan cun cun, gincu situ sinin sinun . dandan lah pukul 9.55 aku siap, mak datin call aku cakap diorang terbongkang lagi. huhuu . naik turun naik turun je temperature aku ni. kembang kuncup hidung aku baca mesej datin. [idok le kembang sangat] Nasib mood baik nak hangout dengan korang, kalau tak aku cancel dah .*sambil gigit jagung bakar dengan rakus


Tak expect lah pula siapa je yang datang but fortunately ramai juga yang datang and tak berapa ramai yang tak datang. tapi sentap lah juga sebab harapnya dapat dating dengan shikin. 'Huh! kata rindu .. Mana buktinya! Mana ?! Ini yang kau katakan rindu? Nyah kau dari sini. Panggg !!' <= drama iklan sebabak.

Bermulalah alkisahnya di sini, team yang diketuai Fitri dan team yang dipimpin oleh Wan. Maka, bersainglah antara kami semua. HAHA, macam keluarga bahagia pula bunyinya. Hewhew . Aku tak reti main, aku tak pandai main, tak pernah main . Omaii, dah berbuih mulut aku cakap tak pandai tak pandai .. no one hear me .. tokse kawan!

Lama-lama wow, seronoknya bergaduh . HAHA, seronok tengok wan and fitri bergaduh ..
yeay! Gocoh ! Gocoh ! Gocoh ! *sambil joget joget dan bertepuk tangan dengan girang. HAHA

kau strike, dia strike, mereka strike.. tak boleh jadi ni .. Pantang keturunan lipas lipas kat rumah aku and bila rasa tercabar.... Yeay ! Melompat dengan girangnya DAN.... opsss, malu dah! Sumpah malu! First time STRIKE wa cakap lu.. okay, lepas ni kena practise selalu lah kan. HAHA #eksaited gilaaa


Untunglah badan.. Dah lah dapat sponsor air free, dapat discount pula raya cina macam ni, siap pakej dapat free gift lagi. Ni sayang lebih kat NurPlatinum ni.. Lailaaii, lepas ni memang nak datang lagi lah. *mata bersinar-sinar



Lahaiii, budak kecik ni. Nasib kaulah kau dah besar, kalau tak awal-awal lagi aku sumbat dalam beg bawa balik rumah. Bawa beg besar memang besar dah. Feeling feeling jadi mak orang. <= dah tak lama la ni..* gelak setonnn


Cukuplah setakat ni membebel. Tokse bebel panjang-panjang, dah maghrib.. Okay, cukuplah ceritera kami buat cuti ni. Next holiday belum tentu ada chance nak hangout lagi macam ni. But, for sure akan ada aktiviti yang tak pernah kita buat, kita akan buat. INSHAALLAH =D


P/S : Terima kasih sudi baca. Doakan yang terbaik buat kami. Wallahu'alam. Assalamualaikum ..

2 comments:

  1. mahacihhhh mahacikkk.. haha. NP forever lahh cenggini nohhh.. kihkih ;)

    yg ikhlas,
    ssssyiraaa :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,