Sampaikan salam rindu ini buat dia, ya Allah - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Dec 9, 2012

Sampaikan salam rindu ini buat dia, ya Allah

 .. Assalamualaikum ..

Yang jauh dekat dekatkan . yang dekat dijauh jauhkan . eh tak tak ! yang dekat dirapat rapatkan . syasyul pulak . ihikss .

selamat morning and good pagi .. how's life awaks ? perasan atau tidak, sedar atau tidak . almost 2 months tak update new and hotty story . cittt ! macam bagus je bunyik . haktuihh ! haha .


then, the reason is 'i sibuk memadu asmara dengan anak ikan baru' . hakss .. mak ayam contoh ni . haha . BUKAN lah .. Aku sibuk bekerja . Almaklum lah bekerjaya sangat sampai lupa anak laki kat rumah . hmm, susah lah dah jadi wanita bekarier camni .. *ehh, pun boleh . hewheww .

okay then sekarang dah start new semester and for the first and the last thing i nak cakap kat sini yang i dah rindu nak balik rumah . i rindu kat KD . i rindu kat rumah . i rindu kat family . i rindu kat abang, adiks . i rindu kat tempat kerja i . o yeah, i rindu kat abang hensem i yang comel kiut suwit semua . haha . pujian maut di situ . ala, rilek lah .. bukan dia baca entri ni pun . lagipun, entah dia ada link aku ni pun tak . **gelak nakal sampai golek golek . hakss .

okay, this time aku nak merepek lah pulak lagi . tak nak bebel panjang cuma satu je aku mintak supaya doa aku tiap akhir solat dimakbulkan . Insya ALLAH kalau kita ada jodoh, tak ke mana . tapi, selalu tengok cerita pasal cik hati tunggu cik putera tapi cik putera tak tiba-tiba . Sampai dah 10 tahun lamanya, baru diorang berjumpa . Oh Allah, sangat lama tempoh itu ! sobbss ..

aku tak rasa aku sanggup . tapi, walaupun aku tak sanggup aku akan sentiasa doakan kebahagiaan dan kegembiraan untuk dia yang jauh di mata .. InsyaALLAH dia akan bertemu jodoh yang sepatutnya menjadi pendamping hidup dia yang dah diteteapkan oleh ALLAH di Luh Mahfuz .. tsk tsk .. sedih pulak rasanya ..


Selamat tinggal abang hensem .. I'll pray for you everyday until one day we will meet and friend again like a month ago . Bahagia dapat bersahabat dengan awak =)

Assalamualaikum and Wallahua'alam .. Allah knows everything that we know and we dont know .. Aku rindu dia, ya Allah !

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,