Izinkan aku berdoa memohon "Benarkan Dia Jodohku .."

Assalamualaikum ..
hai awak yang kat sana tu . mari mari lah . tengok-tengok apa yang patut .
tak patut pun, pura pura patut je la ya .. =D

so, dah makan malam ? okay, hari ni cuma melahap maggi asam laksa yang enak lagi lazat sambil menjilat jari tangan dan kakies . eh, makan maggi pakai kaki ye kak ? haha . tak senonoh !

cerita hari ni tak banyak . tapi aku rasa macam nak cerita kat seluruh dunia apa perasaan aku sekarang ni . gembira dah dapat jodoh ? senang hati nampak dah ada abang baru . aii, sejak ada cinta hati, bahagia semacam je . eh helloww ! ai tak heran lah u nak ada abang baru yang tak berapa baru sangat, ada cinta hati yang tak berapa nak bagi hati sangat tu . janganlah koya sangat macam 'abang' awak tu sayang plus sanggup meredah lautan api yang membara dan sanggup sehidup dan semati bersamamu . oh ya ? prove it babe !

oh okay . sorry . ai dah berazam tak nak emo malam ni . nak update status dengan hati yang tenang dan mendamaikan . insyaALLAH . hehe =D



lately, if tak study kadang kadang aku rasa macam kosong . jiwa kosong tapi no matter what, aku akan mengaji untuk mengisi ruang kosong tu as if aku tak mengantuk lagi .insyaALLAH . tapi kan serius aku mengaku memang kadang-kadang jiwa rasa kosong . dah lah family jauh, bestfriend jauh di mata, adik adik semua jauh nun di sana . dengan harapan hati yang kosong ni kembali terisi .. kenapa eh sometime terasa macam tak ada life je studying kat sini . itu lah kata orang "HUJAN EMAS DI NEGERI ORANG, HUJAN BATU DI NEGERI SENDIRI .."

jadi seburuk-buruk negeri aku, aku cinta SELANGOR walau bola pun kalah 10-0 ke . aku tak pernah kesah . yang pasti, aku yakin dengan hati aku . aku perlu meneruskan rasa hati ini dengan tenang dan aman . aku yakin jodoh aku kat selangor , jauh dari kelantan . cecehh, macam tahu-tahu je kan . rilek laa, aku tak nak kawen dengan orang jauh-jauh . bukan apa, sebab nanti raya gaduh balik kampung jauh . hehe . tu pulak aku fikir . hewhew .

NOTA MAWAR: Aku rasa tenang je sekarang maybe sebab aku rasa macam calon suami aku dah ada dah . cuma dia tak muncul . ecewah ! CALON SUAMI tau .. haha . okay lah, sampai sini sajalah nak membebel . dah mengantuk untuk malam ni . okay ! see yaa !

wallahu'alam . Assalamualaikum bhaii !!
Izinkan aku berdoa memohon "Benarkan Dia Jodohku .." Izinkan aku berdoa memohon "Benarkan Dia Jodohku .." Reviewed by Unknown on October 10, 2012 Rating: 5

No comments:

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

Mawar Assufi © 2009 - 2017. Powered by Blogger.