Aku Sanggup Demi Dia ! Kenapa Kau Tidak ?? - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Mar 8, 2012

Aku Sanggup Demi Dia ! Kenapa Kau Tidak ??

 Bila aku rajinmenaip :
 Assalamualaikum ..

Susahkan bila kita sanggup berubah demi dia . sanggup lakukan ape saje demi dia . tapi, kenapa ini yang terjadi ? kenape perkaran ni terjadi padeaku ?

ape la salahnye aku pada dia . kenape ? kenape ? kenape kau tinggalkan aku ?


haha . tak payah nak berdrama queen sangat lah kann . aku sanggup demi dia ? bhahaa . geli . anti dow . tolong laaa . bukan aku pulak ..

kesian tengok rummet aku pulun siapkan assignment MGT .. due date around the corner la pulak . 3 days for 5 past years . overall ! just imagine . mane nak testnye, quiznye, studynye, makannye, gosok giginye . haha . dandan lepas test ECO , tak keluar makan . konon save mase . balik bilik je terus start sambung assignment . wah ! begitu rajinkan kami . jiran tetangga datang menziarah pun tak sempat nak layan . "kakkk , layan diri la ye . kami sibuk nii .." ihihhii .


betapa kerajinan membelenggu hidup, makan, tidur kami . ye ! dan itu amat menyeksakan jiwa dan paru-paru kami . oh lagi satu .. bersyukur dengan voucher yang telah disedekahkan kepada kami iaitu pelajar UiTM Machang  kerana tanpanya kami tak dapat meneruskan kerja kami tu sebab 3 batang pen telah bersabung nyawa dan telah tamat riwayatnya demi kami . oh aku terharu ! terima kasih awak !!

 


tebal tak tebal assignment kitorang . tulisan pon jadi cacing kerawit .
kalau korang student acc, korang tau ape rasenye oke . *mukecomel*

mase dekat meeting pon sempat lagi nak siapkan lagi assignment ni . oh begitu tak sempat ye cik adik nak buat dekat bilik . haha .

sebab aku tau datang meeting mesti lambat start . so, memandangkan hari tu jugak nak kene submit, 1 past year lagi belum complete . just imagine la awaakk ! MGT is the essay subject . macamane nak siap kalau asyik buang masa ? bayangkan bayangkan bayangkan . jangan suke hati cakap "saye bajet pandai !!" bencik laa .. saye tau saye tak pandai macam kamu tu .

uwwaaaa ! finally , malam tu jugak done . Alhamdulillah , lepas jugak satu beban . ekceli, date nak submit dah lepas 5 hari . mrs bagitau due date lambat . so, kitorang tak expect . sory mrs . we won't do it again . promise ! *^_^v*

PENA COMEL N.N : Jangan buat keje last minute . banyak kekurangan dari kelebihannya nanti .. untuk tatapan bersama . hohhoho . =D

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,