Aku rindu nak bermadah pulak ! [ Madah Berpuisi - PUSARAN ]

Bila cik bunga mula membebel :

Assalamualaikum ..
eeh korang ? asal bukak blog aku je korang moody, asal moody je bukak blog aku ? tak suke ehh ? kalo tak suke bace , tak payah la bace . aku tak nak paksa korang . tapi, kalo buleh BACA jugak . wuahahaha . paksaan yang menindas . tak tak . tipu je . blog aku tak best cam blogger lain tapi entah kenape aku nak jugak buat entri merapu . kahakhaah ..

so, dengan semangat kemerapuan yang extra-melampau sekarang ni . nak upload video mase kitorang form 4 .. rindu korang la ngokngek . kihkihkih . *dushdushdush*




Sero nak undur masa, balik masa sekolah dulu .
## rindurindurindu ##


Pena Comel N.N : Free-free jemputlah intai page ni kayy . Banyak lagi video untuk korang taw. tata titi tutu ..
Aku rindu nak bermadah pulak ! [ Madah Berpuisi - PUSARAN ] Aku rindu nak bermadah pulak ! [ Madah Berpuisi - PUSARAN ] Reviewed by Unknown on February 10, 2012 Rating: 5

No comments:

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

Mawar Assufi © 2009 - 2017. Powered by Blogger.