Tutorial The Simplest Favicon

Assalamualaikum..
Entri baru malam ni ! heheh. pasal tutor-tutie kite ! ade newbie nak buat favicon? nn godek-godek tadi, nak try buat tutor favicon ni.. dulu ade dah buat tutor pasal ni dulu, cume agak complicated. tak sangka ade yang lebih senang jugak rupenye..

Ape tu FAVICON?

*
*
*
*
*
*

ala, gamba hok comel-comel kat atas tu.. apenamepontataulahh !


Jom tengok cara paling simple nak buat favicon ni..

Meh klik blog comel sang gadis ni.. aiyoo ! header pon tak bleh kopi ehh? penjagaan rapi ye nampaknye.. kihkih. okeh2 ! PICIT la blog FATIN SWIFT BLOG ni ! comel tuannye ! sangat comel ! jemput datang ehh!

Pena Comel N.N : NN tengah rajin nak review belog blogger lain ni.. Mane yang best, nak masukkan kat bloglist ! amacam? best tak? This tutorial for those yang mencari2 cara paling simple nak buat favicon. i've found it ! Sharing is Caring ~~
Tutorial The Simplest Favicon Tutorial The Simplest Favicon Reviewed by Unknown on October 23, 2011 Rating: 5

2 comments:

  1. nk buat skrg! tengkiu yer tuan punyer blog ni...dh lama mencari cr nk bt favicon nih..like blog ni byk2! 10000000x LIKE!

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

Mawar Assufi © 2009 - 2017. Powered by Blogger.