APPLICATION LCCI CERTIFICATE (I) - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Apr 13, 2011

APPLICATION LCCI CERTIFICATE (I)

Assalamualaikum... lame tak update okeh! time to update menatang dah lame nak update nihh.. ala, sorry UOLZ yang dah tag-tag ai... ai busy laa ni... tunggu dah takdek koje okeh!

Nii syarat-syarat yang student SPM last year kene sediakan mase nak antar permohonan sijil LCCI.. just for student yang amek subject account last year..

Sediakan COPY OF :
1- IDENTITY CARD (IC)
2- SLIP RESULT SPM dan SURAT PERMOHONAN yang disediakan oleh pihak yang berkenaan (pihak LCCI)

Pastikan semua salinan dah mintak pengesahan pentadbir tertinggi.. Kalau sekolah ko jauh, mintak sign cikgu sekolah yang dekat pun boleh.. Sign tu kira macam bukti yang salinan sume tu ko yang punye.. SAH!


Salinan IC pun kene mintak sign pentadbir tertinggi sebagai bukti pengesahan.. Aku mintak kat Cikgu Salwani.. Penyelia guru petang kire tinggi jugak la tu kan.. hoho


Borang ni sile isi okeh! Tak perlukan tandatangan parents korang pun.. Selamat Maju Jaya!

PENA COMEL N.N: Kepade sesape bekas pelajak akaun last year, korang kene mintak jugak la aku rase.. As a bonus la waima ko amek medical or engineering sekali pun.. Kalau dah berlalu setahun, korang kene amek exam lagi sekali untuk dapatkan sijil LCCI tu.. <-- cikgu NIJA pesan okeh!

5 comments:

  1. aah, buleh saje mohon sndiri lcci tu .. awk xmhon lgi ke ?

    ReplyDelete
  2. nak dpt borang tu mcm mna? guna on9 PNYA

    ReplyDelete
  3. borang tu boleh amik kat cikgu sekolah rasanya .. cuba mintak kat guru kelas, maybe ada simpan copy ...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,