Apakah Affiliate HeartBeat itu? - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Apr 5, 2011

Apakah Affiliate HeartBeat itu?

Bismillahirrahmannirrahim .

Rasenya semua blogger lama mahupun blogger baru dah tau pasai HeartBeat ni kan? Tapi, mungkin ada juga blogger yang tak tau atau belum tau banyak pasal HeartBeat ni..


HeartBeat tu ape? HeartBeat ni adalah satu satu company yang menjual barangan dan hadiah yang menarik dan unik untuk pelanggan. Semua decorations dan pilihan dibuat mengikut kehendak pelanggan yang menginginkan sesuatu yang istimewa dan lain daripada yang lain..

Lagi satu, ramai yang risau kalau-kalau HeartBeat ni adalah salah satu pesaing kepada Nuffnang (kepada sesiapa yang dah berdaftar dengan Nuffnang) Tapi, sebenarnye HeartBeat ni bukanlah satu pesaing kepada Nuffnang dalam bidang pengiklanan.

Untuk pengetahuan semua.. Minimum Cashout HeartBeat adalah sama macam Nuffnang iaitu RM50..

BAGAIMANA NAK REGISTER HEARTBEAT?

Step 2 ::--> Klik saja "CREATE ACCOUNT"


Step 3 ::--> Isi Maklumat Akaun


Step 4 ::--> Klik terus Join HB!Affiliate


Step 5 ::--> Klik ONLINE APPLICATION
Step 6 ::--> Then, isi saja maklumat yang diperlukan. Last sekali diorang tanya tentang payment.. Sama ada nak pilih cek, bayaran atau isi kemudian. Aku cume pilih isi kemudian saja.. Ok, DONE!!

Bila dah siap semua yang diperlukan.. Okay! Korang dah berjaya menjadi ahli AffiliateHB! Kemudian, barulah.. Pergi cari kod banner and then letak kat blog masing-masing.. Okay!

Banner macamana? Ada saiz ke?

Ya, betul. Ada saiz.. 









Tak pun. KLIK SINI <--- p="">

Klik saja banner di atas kalau nak tahu lebih detail tentang barangan dan hadiah istimewa yang dijual di sini.. Okay ^_*

Selamat Berjaya! Jom Join HB!

FAST ACT FAST RESULT okay ^_^


| Qawiy Ya Qalbi |

2 comments:

  1. tak pahamlah nak link camner tue?

    kalo link text cuma amik kod.
    paste kat post entri (HTML)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,