Tutorial Link Image (Sidebar)

Assalamualaikum readers ~~

Sihat dop? before start tutotutie kite, NN nak tanye ni. korang ade nak promote ape-ape tak? BlogShop? Blog member? Any website yang korang nak suruh visitor korang go on?? Contohnye, macam nn. NN nak promote BlogShop nnNurplatinum's Muffin Blog.. nn ade letak kat sidebar blog. Korang ade nampak ni tak?


See? Ha.. bile korang tekan, korang akan terus pergi kat blogspot BlogShop nn tuh. So, gitu lah sebagai contohnye. Korang da ade idea? Good job. ^_^

Mule-mule, korang pegi kat (Design--Add a Gadget--Picture)..


Ha.. so, korang isi la ape-ape yang patot. Sebagai contoh, nn bagi tunjuk macam nn punye..




Pena Comel N.N : o yeah ! berhasil ? Tahniah !! senang2, buleh la nn singgah blogshop UOLs kan? hehe .=,=
Tutorial Link Image (Sidebar) Tutorial Link Image (Sidebar) Reviewed by Unknown on February 16, 2011 Rating: 5

No comments:

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

Mawar Assufi © 2009 - 2017. Powered by Blogger.