My Best Friend Forever - NurPlatinum Unite - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Jul 30, 2010

My Best Friend Forever - NurPlatinum Unite


~My Boy Friends~


Introduce my friends to all of U. The blue cute boy is wan. I mean farizzuan. He's couple with Intan Adiba. I think so. Sebab dorg ni suka main tarik tali dengan kitorang. Bile couple, said no. Bile tak couple. Buat-buat macam couple. Aduhai, pusing kepalaku. Anyway, dorg ni cute couple sebab dua-dua comel. Haha. Diorang agak kelakar. Adik wan member adek aku. Kira da kenal la.

Okay, the white shirt is Syafiq, still menjadi hak milik Lia, form 1. Nothing to say about him. He is so kind and responsible.

Next.. Oh No!! Thats the genius boy in our group. Zulhelmi. Suka sangat cari gaduh. Tapi, selalu lah jugak mintak tunjuk ajar dari dia. Almaklum lah, nama je student kelas sains, tapi apa je yang kitorang tahu. Yang ni pernah couple dengan salah sorang member group kitorang. At last, break up jugak. Then, tak bertegur. masing-masing masam muka. Tu namanya pengajaran pada yang lain. Hihi.. Sekarang dengar-dengar dengan Sakira. Pan Asian gitu.

The last one is Farhan. Pernahlah kena reject dengan ex-zul. Lin tak layan pa'an ni, sebab pa'an jenis main-main.

Ada lagi sorang ni. Nama dia fitri, dia pi amik makanan kot time ni. Time gambar ni diambil kat rumah syira, ada besday party kecil2 untuk kembar pa'an pa'in. Tapi, pa'in kat sekolah teknik masa ni. Tak dapat nak celebrate sekali. Tahun lepas kitorang celebrate dengan dua-dua sekali. Tapi, twins ni terpisah pula.


~My Girl Friends~

Hm... Yang pegang budak kecik tu la Fazlin yang hot sangat tu. Sebelah tu, Ain. Ramai minat kat dia. Ramai yang fall in love kononnya kat dia. Bernanah dengar hari-hari cerita orang tu orang ni. Haha. Jangan main-main dengan penangan dia ni tau, sekali kenal boleh terus cair. Perghh..

Yang sebelah tu, Shikin. The best friend yang seotak dengan aku. Haha. Adik dia kenal dnegan adik aku. Ala, dunia ni bukan besar mana pun. Boleh jumpa juga la. Hihi. Haaaa.. yang sebelah tu, baru la aku. Masa ni gelap gilak! Haha..

Sebenarnya ada lagi sorang, tolong ambilkan gambar ni la. Haha. Nama diberi Syahira, kitorang call Syira. Hmm.. Dia ni sangat baik, lately ni hubungan kitorang agak terganggu sikit. Huhu.. by the way, guys 5, girl 5.


So, I am waiting for another 5 years and 10 years to upload new picture like this.

OMG, I miss them.


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,